E-learnings

ONLINE LEREN OVER HET ONDERNEMERSCHAP

Wij bieden complete e-learnings speciaal voor ondernemers. Stuk voor stuk ontwikkeld met experts en vol praktische tips en oefeningen. In heldere taal, ondersteunend met video's en templates. Voor elke fase in het ondernemerschap.

e_learning_image
START-UP

33 lessen

Voor beginnende ondernemers: leer de belangrijkste zaken, van het ondernemingsplan, financiën en verzekeringen tot website en huisstijl. Ga voor een succesvolle start!

e_learning_image
STEP-UP

25 lessen

Dit programma is bedoeld voor de ondernemer die de basis al heeft staan en zich verder wil ontwikkelen. Laat jouw onderneming groeien!

e_learning_image
CHATGPT

4 lessen

Duik dieper in de wereld van ChatGPT. Leer hoe het jou als ondernemer in je dagelijkse werk enorm veel tijd kan besparen! 

e_learning_image
ONDERNEMINGSPLAN

10 lessen

Deze e-learning begeleidt je stap voor stap bij het creëren van jouw ondernemersplan. Maak jouw bedrijfsidee werkelijkheid!

e_learning_image
AVG / GDPR

9 lessen

Leer wat jij als ondernemer op orde moet hebben voor de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) (GDPR in het Engels). En ga er direct mee aan de slag!

e_learning_image
MISSIE

4 lessen

Een duidelijke missie is belangrijk om je bedrijf richting te geven. Schrijf een ijzersterke Missie na het volgen van deze e-learning! 

e_learning_image
ELEVATOR PITCH

3 lessen

Aan de slag met jouw elevator pitch! Leer inzichten en technieken om jouw boodschap helder en overtuigend over te brengen. 

e_learning_image
WINSTGEVEND PLAN

6 lessen

Aan de slag met jouw winstgevend plan! Leer inzichten en technieken om jouw boodschap helder en overtuigend over te brengen.