Boost je zakelijke doelen met Scrum
blog_image

Janet Schouten

11-12-2023

Boost je zakelijke doelen met Scrum

Ben je klaar om in 2024 niet alleen je zakelijke doelen te stellen, maar ze ook daadwerkelijk te realiseren? Klinkt dit als een jaarlijks terugkerend voornemen dat vaak strandt ergens tussen januari en februari? Maak je geen zorgen, je bent niet de enige. Maar dit jaar kan alles anders zijn met ons exclusieve stappenplan om je zakelijke doelen te bepalen!


Waarom dit stappenplan?


De meeste ondernemers geweldig in het dromen en het stellen van doelen. Waar het vaak misgaat, is in de uitvoering. Dat is waar ons Scrum-based stappenplan je gaat helpen. We nemen je mee door een gedetailleerde, stap-voor-stap handleiding die je helpt om jouw zakelijke doelen niet alleen te structureren, maar ze ook te realiseren.


Wat maakt dit stappenplan zo speciaal?


  1. Gedetailleerd Scrum-based stappenplan: Scrum is een agile methodologie die bekend staat om zijn effectiviteit in projectmanagement, vooral in de software-industrie. Maar wist je dat dezelfde principes ook toegepast kunnen worden op jouw zakelijke doelstellingen? Ons stappenplan is ontwikkeld met verschillende ondernemers en expert op dit vakgebied en gebruikt deze bewezen methode om je te helpen jouw doelen in beheersbare taken op te delen, prioriteiten te stellen en ze binnen een realistisch tijdsbestek te voltooien.
  2. Praktische oefeningen: We weten allemaal dat leren het beste werkt als het leuk is. Daarom hebben we interactieve oefeningen in ons stappenplan opgenomen. Deze kun je alleen doen, maar ze zijn ook perfect om samen met je team of een vriend uit te voeren. Door samenwerking en een beetje gezonde competitie ben je meer betrokken en gemotiveerd om je doelen te bereiken.
  3. Tips voor effectieve doelstelling: Het stellen van doelen is een kunst en een wetenschap. In ons stappenplan krijg je tips over hoe je realistische en haalbare doelen kunt stellen voor zowel de korte als de lange termijn. We helpen je om die grootse dromen te vertalen naar actiepunten die je daadwerkelijk kunt uitvoeren.


Eenvoudig & leuk! Organiseer een avond met een partner


Wat dit stappenplan extra bijzonder maakt, is hoe gemakkelijk het toe te passen is. Organiseer gewoon een gezellige avond met een vriend, vriendin of zakelijke sparringspartner. Met wat goede gesprekken, samen brainstormen en onze stap-voor-stap handleiding, heb je in een mum van tijd een concreet en haalbaar plan staan. Het is de perfecte manier om nuttig bezig te zijn én een leuke tijd te hebben.


Hoe kan dit stappenplan jou helpen?


Stel je voor dat het eind 2024 is. Je kijkt terug op het jaar en ziet dat je niet alleen je zakelijke doelen hebt gesteld, maar ze ook hebt bereikt. Dit is geen droomscenario, maar een haalbare realiteit met ons stappenplan.


Ben je er klaar voor om dit jaar jouw zakelijke doelen te boosten en ze om te zetten in realiteit? Download dan nu ons stappenplan "Boost je Zakelijke doelen met Scrum" en zet de eerste stap naar een succesvol 2024!


Het stappenplan zit in ons uitgebreide groei programma 'STEP-UP', maar speciaal voor jullie is deze nu los aan te schaffen voor een mega lage prijs.


Download het stappenplan met korting hier!


Conclusie:


Het stellen van zakelijke doelen hoeft niet lastig te zijn. Met de juiste tools, een beetje begeleiding, en een gezellige avond met een partner, kun je jouw doelen niet alleen stellen, maar ze ook bereiken. Laten we samen van 2024 jouw meest succesvolle jaar ooit maken!


  • Een gedetailleerd Scrum-based stappenplan: Een stap-voor-stap handleiding om jouw zakelijke doelen te structureren en te realiseren.
  • Praktische oefening: Interactieve en leuke oefeningen die je samen met jouw team of een vriend kunt uitvoeren.
  • Tips voor effectieve doelstelling: Leer hoe je realistische en haalbare doelen stelt voor de korte en lange termijn.Bewezen methodologie:



Onze leden van de coaching en online programma's zijn hier mega enthousiast over!


Wat Onze Klanten Zeggen


"Dit stappenplan heeft de manier waarop ik mijn bedrijf run compleet veranderd! Super eenvoudig en enorm effectief!" - Charlotte

"Ik dacht dat ik mijn doelen goed had gesteld, maar dit plan heeft echt geholpen betere keuzes te maken." - Patrick




UITGELICHT