Boekentip: Nee zeggen loont
blog_image

Team Business Shakers

22-10-2023

Boekentip: Nee zeggen loont

Iedereen die een eigen bedrijf heeft, kent het dilemma: klanten waar je eigenlijk liever niet voor wilt werken. 


Ze kunnen onduidelijk zijn, te veel tijd in beslag nemen zonder een opdracht te verstrekken, of erger nog, ze betalen gewoonweg niet. Het omgaan met dit soort klanten kan een nachtmerrie zijn voor ondernemers, maar gelukkig is er een boek dat je kan helpen met dit probleem: "Nee zeggen loont," geschreven door Jennifer Delano.


In haar boek, "Nee zeggen loont," neemt Jennifer Delano ons mee in de wereld van lastige klanten en deelt ze haar inzichten over hoe je hiermee om kunt gaan. Met een mix van humor en serieuze zakelijke adviezen beschrijft ze de zeven ergste soorten klanten die je als ondernemer kunt tegenkomen. Deze klanten kunnen variëren van onduidelijke communicators tot notoire wanbetalers, en Jennifer Delano weet deze types op treffende wijze te beschrijven aan de hand van herkenbare praktijkvoorbeelden.


Maar dit boek biedt meer dan alleen vermakelijke anekdotes. Het geeft ondernemers ook praktische tips over hoe ze deze lastige klanten kunnen herkennen voordat ze met hen in zee gaan. Belangrijker nog, het biedt inzicht in hoeveel tijd, energie en geld je kunt besparen door deze klanten op een professionele manier af te wijzen of zelfs uit je klantenbestand te verwijderen.


Een van de belangrijkste doelen van "Nee zeggen loont" is om ondernemers te helpen zich te concentreren op klanten die echt waarde hechten aan hun diensten en bereid zijn te betalen voor wat ze waard zijn. Door lastige klanten te vermijden, kun je je energie en tijd investeren in projecten die je voldoening geven en je bedrijf laten groeien.


Dit boek is niet alleen een must-read voor ondernemers, maar ook voor freelancers, ZZP'ers en iedereen die met klanten te maken heeft. Jennifer Delano's scherpe inzichten en grappige schrijfstijl maken het lezen van "Nee zeggen loont" zowel leerzaam als vermakelijk.


Wil je zelf aan de slag met het vermijden van lastige klanten en het optimaliseren van je klantenbestand? Dan is "Nee zeggen loont" zeker een aanrader. En hier is het goede nieuws: je kunt nu een exclusieve gesigneerde versie van het boek kopen via de onderstaande link:


Koop hier jouw exclusieve gesigneerde versie van "Nee zeggen loont"


Kom erachter waarom 'nee zeggen' inderdaad loont!


Een leuk cadeau voor jezelf of voor die ondernemende vriend!

null


UITGELICHT